تبلیغ افزار HiddenApp

تبلیغ افزارها انواع متنوعی دارند که ممکن است هر یک هدفی متفاوت را دنبال کنند. به تازگی تبلیغ افزار Softncapp مخصوص سیستم عامل ویندوز را معرفی کردیم و در این مطلب قصد داریم تا یکی دیگر از انواع تبلیغ افزارهای مخصوص سیستم عامل اندروید با نام HiddenApp را معرفی کنیم. با دانلود این تبلیغ‌افزارهای اندرویدی، با سیل انبوهی از تبلیغات بر روی تلفن همراه روبرو می‌شویم که ما را به کلیک کردن بر روی آنها تشویق می‌کنند. با کلیک کردن بر روی هر یک از این تبلیغات، در ظاهر همه چیز طبیعی جلوه می‌کند اما در پس‌زمینه اتفاقات زیادی در حال جریان است و سودجویان از این فرصت برای اعمال خرابکارانه خود استفاده می‌کنند. برنامه‌هایی با نام تقویم سال 99 و یا اسامی مشابهی چون تقویم پلاس، تقویم 98-99، تقویم فارسی پیشرفته، تقویم 99-400 اذان گو صبح فارسی و… که در مارکت‌های اندرویدی به چشم می‌خورند، از این دسته بدافزارها هستند که در ادامه با هدف اصلی این نوع برنامه‌ها بیشتر آشنا می‌شویم.

با نمایش اعلان‌های تبلیغاتی و به ازای هر کلیک بر روی این تبلیغات، کدهای مخربی بدون اطلاع کاربر در تلفن همراه اجرا می‌شوند که با توجه به محتوای کد اجرا شده، هر بار عملیات متفاوتی رخ می‌دهد. به طور مثال، بدافزار این قابلیت را دارد تا برنامه‌های مخرب بیشتری را بر روی تلفن همراه قربانی نصب و به‌روزرسانی کند. ممکن است برای تاثیرگذاری بیشتر تبلیغات خود، کاربر را به صفحه اینستاگرام شخص یا محصول مورد نظر ارجاع دهد. علاوه بر اینستاگرام، تلگرام و نسخه‌های غیر رسمی آن مانند موبوگرام، تلگرام فارسی، گراف مسنجر، تلگرام سیاه، توربوگرام و… از جمله اهداف این نوع برنامه‌ها هستند. از دیگر روش‌های تبلیغاتی برنامه HiddenApp، باز کردن لینک‌هایی مشخص و دعوت به عضویت در سرویس‌های ارزش افزوده است.

راهکارها

برای اطمینان خاطر از عدم آلودگی دستگاه و یا پاک‌سازی تلفن همراه، در صورت نصب این دسته از برنامه‌های آلوده، فایل پایگاه داده آنتی‌ویروس پادویش را به‌روز نگه دارید و اسکن آنتی‌ویروس را انجام دهید. ‫این بدافزار توسط آنتی‌ویروس پادویش شناسایی می­‌شود؛ شما می‌توانید برای دیدن جزئیات فنی از تحلیل این بدافزار و روش مقابله و پاک‌سازی سیستم به اینجا مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *