مجله امنیت اطلاعات- اردیبهشت ماه ۱۳۹۸

ordibehesht-98

در این شماره با اخبار امنیت اطلاعات و رویدادهای مهم این حوزه در اردیبهشت ماه آشنا می شوید.

بدافزار Wizzmonetize

تبلیغ افزار Wizzmonetize یکی از پردردسرترین تبلیغ افزار‌های شناخته شده در حملات سایبری به شمار می‌رود. علت این امر آن است که بدافزار با باز کردن تب‌های جدید مرورگر، برای کاربر ایجاد مزاحمت می‌کند، این کار به صورت مداوم و هر چند دقیقه یکبار در سیستم اتفاق می‌افتد و عملا امکان کار با سیستم را مختل می‌کند. ادامه مطلب را در مجله امنیت اطلاعات و رویدادهای مهم اردیبهشت ماه بخوانید.

دزدی اطلاعات توسط بدافزار Bifrose

یکی از بدافزار های خطرناکی که می تواند امنیت سیستم را دچار اختلال نماید بدافزار Bifrose است. بدافزار Bifrose با باز کردن یک درب پشتی (Backdoor)  امکان دسترسی از راه دور و نفوذ به سیستم را برای نفوذگر فراهم می کند. این بدافزار دارای قابلیت های زیادی است ولی بیشتر شهرتش به دلیل وجود قابلیت کی لاگر بودن آن است. ادامه مطلب را در مجله امنیت اطلاعات و رویدادهای مهم اردیبهشت ماه بخوانید.

اخبار باج افزارها

باج افزار STOP در این ماه بسیار فعال بوده و با رمزگذاری اطلاعات قربانی پسوندهای  norvas ,kiratos, hofos , etols را به فایل های آلوده اضافه می‌کند. چگونه از آلودگی به باج افزار از طریق هک جلوگیری کنیم؟ ادامه مطلب را در مجله امنیت اطلاعات و رویدادهای مهم اردیبهشت ماه بخوانید.

اصلاحیه‌های امنیتی اردیبهشت ماه

شرکت های مایکروسافت، ادوبی و سیسکو اصلاحیه‌های امنیتی ماهانه خود را برای ماه میلادی می منتشر کردند. ادامه مطلب را در مجله امنیت اطلاعات و رویدادهای مهم اردیبهشت ماه بخوانید.

خطر، درمیان ایمیل های جعلی

ارسال ایمیل، یکی از رایج‌ترین روش‌هایی است که کلاهبرداران برای آلوده کردن سیستم‌های شما بکار می‌گیرند. در این روش، ایمیل‌ها بسیار طبیعی به نظر می‌رسند و شکل ظاهری ایمیل‌های سالم را دارند. به طور مثال نام فرستنده معتبر و آشنا بوده و یا نام لینک‌های موجود در متن ایمیل کاملا معتبر به نظر می‌رسد. برای جلوگیری از سواستفاده های احتمالی ادامه مطلب را در مجله امنیت اطلاعات و رویدادهای مهم اردیبهشت ماه بخوانید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *